Songs of Spring

songs-of-springLad os tage foråret ind og ’synge det ud’ - workshop kombineret med koncert lørdag d. 2. maj!

Obs: 1 plads tilbage!anders-og-rie-hg-jul-18

Her ser du forårs-pendant’en til Joyful Night, som vi succesfuldt afviklede i slutningen af november. Da gjaldt det julens dejligste toner - nu gør vi det samme med sange, der hører til forår og nye begyndelser. Har du en sang, som taler særligt til dig, om tiden, hvor alt springer ud og håbet atter spirer? Så kom og vær med; vi garanterer et udfordrende, indsigtsfuldt og inspirerende forløb. Foruden den 2. maj med fælles workshop fra kl. 15:30 og koncert kl. 19, mødes vi også, du og jeg, enten IRL eller on line, hvor du får en times vokal coaching og feedback på din sang og performance. Vi starter dermed trygt med arbejdet på tomandshånd og “skruer op” med fælles sparring og feedback på workshoppen. Koncertgæsterne vælger I deltagere selv - så det bliver en koncert helt efter eget hoved. Pianist Anders Mortensen lægger vejen forbi os på workshop- og koncertdagen - og det kan du også godt glæde dig til: En performance med en professionel pianist ved tangenterne!

Lokationen er endnu ikke fastlagt, men vi holder os til enten Kbh. Ø eller N. Mere herom når vi rammer april! :)

Pris for hele Spring-pakken kr. 795,-, som indbetales á 2 omgange: 195,- senest 1/4 (gælder som depositum og gives ikke retur ved afbud) og de resterende 600,- senest 1/5.

For nærmere info, send mig en mail på rie@riehagbard.dk. Frist for tilmelding senest 1/4, og deltagerantal er begrænset.