Egne kompositioner

forside-illustrationNy børnesangbog på vej..

Selvom jeg kun ganske lidt kan løfte sløret for dette nye projekt, kan jeg med glæde sige, at jeg i samarbejde med Dansk Sang har taget de indledende skridt i udarbejdelsen af et børnesanghæfte særligt møntet på børn i indskolingsalderen. De fleste af sangene er allerede succesfuldt afprøvet på en række glade børn, og nu ser jeg frem til at dykke endnu mere ned i musikkens detaljer i takt med at Laust Lillebæks fabelagtige illustrationer udfolder sig. Stay tuned..

Fyr den af, forfar - fra lokalhistorier til nye danske børnesange   har netop afholdt 10-års jubilæum!forfarbog-visuel1

‘Fyr den af, forfar’ er en bog og cd med ti nye børnesange som hver især fortæller en spændende lokalhistorie fra et sted i Danmark. Alle sangene handler om virkelige personer eller hændelser fra gamle dage - om vores forfædre og deres meget forskellige liv rundt omkring i Danmark.

Det er børn fra ti forskellige skoler i Danmark der sammen med en lokalhistoriker har fundet deres egns mest spændende og originale lokalhistorie. Deres formidling af historien danner baggrund for de ti nye danske børnesange.

Bogen udkom 3. maj 2010 og kan bestilles via mail på rie@riehagbard.dk (kr. 100,- ekskl. fragt)

Læs mere om projektet på www.forfar.dk!

Teamet bag Fyr den af, forfar

Rie Hagbard, Claus Frovin, Susanne Guttorm og Julie Egemar

Udgivet af Turbine 2010

pladecoverEn tur tilbage - danske jazznumre med pop-tvist

Med et skønt hold musikere og producer i ryggen drog jeg i foråret 2018 til The Village Recording for at indspille 7 danske sange om livets glæder og bekymringer. En tur tilbage er min debutplade. Jeg har skrevet musik så længe, jeg kan huske - men dette er mit første officielle projekt som solosanger, uden pædagogiske vinkler eller med et pædagogisk-kunstnerisk formål.

Pladen kan du købe her: www.gatewaymusicshop.dk eller kan bestilles hos mig via rie@riehagbard.dk

Medvirkende: Anders Mortensen (klaver), Jesper Thorn (bas), Rasmus Lund (tr.) og Hans Ulrik (sax).

Gateway 2018.

For aktuelle koncerter med pladens sange, se under Rie Hagbard Kvartet.

 
  
 

Nyheder