Egne kompositioner

Her i skoven ved midnatstid

Min kommende børnesangbog er lige på trapperne til at gå i trykken hos Dansk Sang! Disse dage sættes de sidste kommaer og punktummer – der skal snart rodes med bogens endelige layout og tages de sidste afgørende beslutninger. Uh, det er næsten for spændende til at klare! :-) Men hvor bliver det godt at få den sendt afsted. Nyt følger så snart jeg ved mere. Glæd jer, alle I børnefamilier og indskolingsmusiklærere og -pædagoger derude..

Fyr den af, forfar – fra lokalhistorier til nye danske børnesange  forfarbog-visuel1

‘Fyr den af, forfar’ er en bog og cd med ti nye børnesange som hver især fortæller en spændende lokalhistorie fra et sted i Danmark. Alle sangene handler om virkelige personer eller hændelser fra gamle dage – om vores forfædre og deres meget forskellige liv rundt omkring i Danmark.

Det er børn fra ti forskellige skoler i Danmark der sammen med en lokalhistoriker har fundet deres egns mest spændende og originale lokalhistorie. Deres formidling af historien danner baggrund for de ti nye danske børnesange.

Bogen udkom 3. maj 2010 og kan bestilles via mail på rie@riehagbard.dk (kr. 100,- ekskl. fragt)

Læs mere om projektet på www.forfar.dk!

Teamet bag Fyr den af, forfar

Rie Hagbard, Claus Frovin, Susanne Guttorm og Julie Egemar

Udgivet af Turbine 2010

pladecoverEn tur tilbage – danske jazznumre med pop-tvist

Med et skønt hold musikere og producer i ryggen drog jeg i foråret 2018 til The Village Recording for at indspille 7 danske sange om livets glæder og bekymringer. En tur tilbage er min debutplade. Jeg har skrevet musik så længe, jeg kan huske – men dette er mit første officielle projekt som solosanger, uden pædagogiske vinkler eller med et kulturelt formål.

Pladen kan du købe her: www.gatewaymusicshop.dk eller kan bestilles hos mig via rie@riehagbard.dk

Medvirkende: Anders Mortensen (klaver), Jesper Thorn (bas), Rasmus Lund (tr.) og Hans Ulrik (sax).

Gateway 2018.

For aktuelle koncerter med pladens sange, se kalender.