Mellow

Fra nytårsjazz til forårstoner og sommervibes                                                                                                 

Efter en skøn nytårskoncert i Gl. Holte Kirkes smukke stjernesal ser vi nu frem mod forårets, sommerens og efterårets koncerter. Kalenderen er så småt begyndt at blive fyldt op, og det kribler i os efter at stå sammen på scenen igen. Hvis du også allerede nu håber på en koncert med Mellow, kan du notere dig i din kalender, at vi spiller to herlige sæt på Café Flindt & Ørsted (i Ørstedsparken) lørdag d. 18/6 kl. 15:00. Men lur os, om ikke også andre muligheder snart dukker op! Hold øje med os her og på Facebook… :-)

Mellow – hyggelig og stemningsfuld traditionel jazz til hverdag og fest..

Guitarist Bjørn Møller og sangerinde Rie Hagbard har i over 10 år haft dette musikalske fællesskab, som er kommet både brudepar, bryllupsgæster, hotelgæster, fødselarer, receptionsgæster, loger og virksomheder til undsætning, når der skulle sættes ind med enten en vaskeægte tåreperser, en blød jazzballade eller de mere swingende og uptempo beebop-prægede standards fra jazzrepertoiret.

Mellow har med andre ord i mange år været til glæde og gavn – og er det stadig – og med et stort repertoire bestående af både jazz, pop og viser.

Står du og mangler en jazzduo med smagfulde arrangementer, timing og vellyd? Så send mig en mail: rie@riehagbard.dk, og hør nærmere om priser, ledige tider osv.

På genhør!mellow-reklame-sommer1

 

https://soundcloud.com/rie-hagbard/i-apologize

https://soundcloud.com/rie-hagbard/cheek-to-cheek

https://soundcloud.com/rie-hagbard/julemedley

“Endnu en gang tak for en skøn og rørende optræden i går. I var fantastiske.”

Lene Hyberts Berthelsen, bryllupsfest juni 2014

“Sikken dejlig julestemning med Mellow i dag. Det var ren hygge og skøn jazz. I må altså lave en cd!”

Christina Lyngbye, publikum ved café-koncert dec. 2014