Mellow

Det var sommer, det var sol og det var Søndagsjazz. Blandet andet..                                                                                          

Sikke vi har haft vind i sensommersejlene! Her, efter sommerens to optrædener på Flindt & Ørsted og et skønt fødselsdagsgig, er der lige faldet ro på for en stund. 

Vores efterår kommer til at byde på video-shoots, og derudover skal julerepertoiret snart pudses gevaldigt af, for vi har et par julejobs at se til! Og hvor vi dog allerede glæder os. :-) For nærmere info om, hvor du finder os – se ‘kalender’.

Vi ses derude :-)

Mellow – hyggelig og stemningsfuld traditionel jazz til hverdag og fest..

Guitarist Bjørn Møller og sangerinde Rie Hagbard har i over 10 år haft dette musikalske fællesskab, som er kommet både brudepar, bryllupsgæster, hotelgæster, fødselarer, receptionsgæster, loger og virksomheder til undsætning, når der skulle sættes ind med enten en vaskeægte tåreperser, en blød jazzballade eller de mere swingende og uptempo beebop-prægede standards fra jazzrepertoiret.

Mellow har med andre ord i mange år været til glæde og gavn – og er det stadig – og med et stort repertoire bestående af både jazz, pop og viser.

Står du og mangler en jazzduo med smagfulde arrangementer, timing og vellyd? Så send mig en mail: rie@riehagbard.dk, og hør nærmere om priser, ledige tider osv.

På genhør! 

 

https://soundcloud.com/rie-hagbard/i-apologize

https://soundcloud.com/rie-hagbard/cheek-to-cheek

https://soundcloud.com/rie-hagbard/julemedley

“Endnu en gang tak for en skøn og rørende optræden i går. I var fantastiske.”

Lene Hyberts Berthelsen, bryllupsfest juni 2014

“Sikken dejlig julestemning med Mellow i dag. Det var ren hygge og skøn jazz. I må altså lave en cd!”

Christina Lyngbye, publikum ved café-koncert dec. 2014