Udtalelser og anbefalinger

herreworkshop-library-barRie er en fantastisk pædagog og en meget inspirerende underviser. Hun har en unik evne til at fornemme, hvor den enkelte er sangteknisk/kompetence-mæssigt – og tager udgangspunkt i det. Det var en stor fornøjelse.

Kursist (Syng For livet feb. 2019)

——————————

Rie skaber et trygt rum, hvor alle har mulighed for at blomstre og virkelig udvikle sig igennem ugen, uanset hvor de er når ugen starter, og uanset om det er personligt eller stemmemæssigt, man har behov for at rykke.

Kursist (Syng For Livet feb. 2019)

——————————–

Kære Rie,

Tusind tak for en super time med dig i fredags. Folk kom og gav megen ros til dig efterfølgende. Alle var meget begejstrede, så det var dejligt. Stemningen blev gevaldigt løftet. En dejlig dag for vores to afdelinger.

Lene Christensen (Gospelworkshop for Novozymes, sep. 2016)

————————————-

Jeg og mine gæster var meget betagede af dig og din performance, og mange superlativer har jeg måtte lægge øre til og været enig i.

Vibeke Christensen (sangworkshop, Asserbo Golfklub april 2016)

———————————-

Kære Rie,

Tusind tak for den fantastiske musikoplevelse i går, det er jeg bare så glad for at jeg gav mine gæster. Jeg har fået mange glade tilbagemeldinger på ‘dig’. :-)

Ellen Scheutz (sangworkshop Nødebo Kro dec. 2015)

————————————————————————–

Tak for en rigtig godt arrangeret gospelaften. Jeg har kun hørt positive ord fra alle lederne. Med højt humør og drive formåede du at holde styr på de livlige tropper og give os alle en rigtig god sang- og fællesskabsoplevelse. Mange tak for samarbejdet.

Christina Steen, HR-partner hos SKAT (nov. 2015)

————————————————————————–

Jeg havde fået Rie anbefalet, og hun levede bestemt op til mine forventninger og lidt mere til. Rie skulle varme folk op fra 20-21:30 efter en dags koncentreret arbejde med strategi på et seminar. Det var lidt af en opgave at løfte, og Rie klarede den uden slinger i valsen. Alle deltagere, jeg snakkede med efterfølgende var enige i, at hendes charmerende væsen, dygtighed og stramme styring var med til at sætte et super godt punktum for dagen. Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg booker Rie til at sætte læring i gang og skabe den gode stemning.

Susanne Lisby, HR-konsulent v/ SKAT (aug. 2015)

——————————————————————————–

Tak for en god introduktion til gospel, og for at kickstarte vores julefrokost sidste fredag – det var lige hvad vi havde brug for. Jeg har kun fået positive tilkendegivelser på arrangementet og på din måde at tackle vores højlydte og muntre skare på.

Kristoffer Aagaard, konsulent v/ Valcon (gospelworkshop dec. 2014)

—————————————————————————————————

Tak for en lærerig og festlig aften. “Drengene” var vilde med dig.

Christian Ingholt, Frederikssund Sangforening (Sangteknisk workshop dec. 2014)

—————————————————————————————————

Rie Hagbard havde nogle gode rytmiske satser med, bl.a. gospel, og var fantastisk til at drive kursisterne igennem det ukendte repertoire med megen humor og grin blandt deltagerne.

Ghita Johansen, Roskilde Synger  (‘Korsang med Krop & Stemme’)

_________________________________________________

Jeg vil gerne takke dig for dit arrangement hos os, som var lige præcis som vi havde håbet på. Vi havde en fantastisk stund sammen med dig, og der var høj stemning resten af aftenen. Efterfølgende har der været megen positiv og fornøjelig snak rundt omkring på kontorerne om vores session med dig, så du har også givet mine kolleger mere end en stor oplevelse på selve dagen.

Tine Elisabet Larsen, Head of Fund Accounting v/ Aberdeen Asset Management (Julegospelworkshop dec. 2013)

________________________________________________

Kære kormor og de skønneste sangere på jord,

Tusind tak for en forrygende aften med sang og hoftegnub og udsigt til vores modige publikum, som også fik stemmen på gled med Ries uimodståelige opfordring. Kæmpe juleknus til jer alle og på gensyn i 2014.

Kormedlem i Holte Gospel (Julekoncert 2013)

___________________________________________________________

Tusinde tusinde tak for en forrygende aften. Jeg er stadig helt høj af den vidunderlige oplevelse. Tænk at vi nye sangere efter så kort tid kan være med, det skyldes ene og alene jer “garvede” og så selvfølgelig livsstykket Rie.

Rigtig glædelig jul til alle, jeg glæder mig allerede til at se jer i det nye år.

Kormedlem i Holte Gospel (Julekoncert 2013)

______________________________________________________

Mange tak for sidst i Enghave Kirke. En bred målgruppe at “bokse med” – men dit fagligt fokuserede håndværk og din engagerede musikalske udstråling var suveræn. Tak for det.

Kursist v/ FUKs inspirationsdag 29. september 2013

_______________________________________________________

Jeg fik slet ikke sagt tak for koncerten i torsdags. TAK for den smukkeste sang jeg har hørt længe. Bevægende smuk i sig selv – og så var den til os! Du sang lige ind i vores hjerter. Og tak for din og musikernes store indsats med at holde styr på tropperne, sprede liv og varme og få koncerten til at lykkes.

Marie Stjernholm, kormedlem i Holte Gospel (Julekoncert 2011)

________________________________________________________

Kære Rie,

Tusind tak for en dejlig dag. God musik og en meget fin styring fra din side.

Lise Brunbjerg, musiklærer og korleder (Korstævne marts 2011)

_______________________________________________________________________

Kære Rie, tak for en dejlig dag – super planlagt og afviklet fra din side. Stor tilfredshed blandt elever, forældre og lærere.

Michael Møller, vicemusikskoleder ved Rudersdal Musikskole (Korstævne marts 2011)

______________________________________________________________________________

Kæreste Rie,

Jeg har flere gange deltaget på dine kurser i Stemmeværd, og jeg er dig meget taknemmelig. Med din hjertevarme og store indføling er du fantastisk til at rumme hvert et menneske i gruppen. Din måde at undervise på åbner hjerter og tillid, så sangen og væren med sin stemme bliver så meget lettere og efterlader en stemning af befrielse og leg fremfor præstation. Af hjertet tak.

Karen Jørgensen, kursist

________________________________________________________________________________________

Tak for en fantastisk gospelworkshop i går. Tror lige, du har udklækket en ny generation gospel-entusiaster!!! Der var ikke andet end højt humør og positive tilkendegivelser om dig og dit søde væsen bagefter. Stor succes!

Malene Seidahl ( workshopdeltager 2010)

___________________________________________________________________________________________

Kære Rie

Tak for en dejlig eftermiddag i Riddersalen på Frederiksborg Slot i torsdags. Det var et rigtig godt program du havde sat sammen og som du gennemførte virkeligt professionelt. Jeg var på forhånd lidt skeptisk for om du virkelig kunne få 125 mennesker til at swinge, men det gik forrygende.

Alle har fremhævet gospelarrangementet som virkelig godt. Indlæringen resten af dagen (vi holdt konference) var angiveligt bedre end om formiddagen, fordi vi var blevet fyldt med energi.

Hilsen Henrik Behrndt, Novo Nordisk (november 2009)

__________________________________________________________________________________________

Hej Rie.

Mange tak fordi du havde tid til at kigge forbi til vores julefrokost i fredags – alle var meget begejstrede for din entusiasme og engagement, din stemme – og dit smukke ydre. Mange var forbi og takke for et sjovt indslag – de syntes det var dejligt at få lov at synge og danse lidt..

Mange hilsener, Maria Sperling Nygaard
Teknisk afdeling, DR (december 2009)

__________________________________________________________________________________________

Kære Rie

Som medlem af koret oplevede jeg dig i weekenden til vores kordag. Og jeg mener: oplevede. Jeg følte mig meget rig over at være i en verden, der er befolket af mennesker som dig. Som om hele dig simpelthen var sjæl – det var virkelig en fornøjelse og det skal du have mange tak for. Jeg følte, at her stod jeg i lokale med en af dem, der bare løfter verden.

(workshopdeltager marts 2009)

__________________________________________________________________________________________

Rie du har et talent og en personlighed ud over det sædvanlige. Med din skarpe intuition og rummelige personlighed formår du at få det bedste frem i alle, og det gælder kor som enkeltpersoner. Din accept af og respekt for hver enkelt menneske skaber tryghed og giver plads til at få healet gamle begrænsende overbevisninger.
Du giver folk mulighed for at tage nye skridt, og det giver store resultater. Jeg er evigt taknemlig for vores venskab og den støtte du har givet mig og også mit kor. Du er inspirerende, ligeværdig og har en engle-healende og blid energi, som jeg tror alle kan have gavn af. TAK.

Katrine N. Christiansen. Åndedrætsterapeut & korleder

——————————————————————————————————-

Hej Rie

Jeg synes lige jeg ville sige mange tak for sidst og give dig en tilbagemelding fra i fredags. Det var en helt fantastisk oplevelse og alle var helt høje af det bagefter og synes det havde været en skøn oplevelse. Så mange tak for dit store engagement og glædelig jul.

Hilsen Thomas Preisler – Lægerne ved Axeltorv, Helsingør (december 2008)

__________________________________________________________________________________________

(Numerically, the gospel choir option (mixed voices) was the strongest group and was very ably led by Rie Hagbard,

a vocal student of the Copenhagen Music Conservatory.)

Being a great natural musician and very enthusiastic group leader, Rie achieved awesome results with the group, as well as performing some stunning solos of her own in the entertainment evenings and subsequently the final festival!

Nick Samuel, Salvation Army UK (F.H. sommermusiklejr 2006)

_________________________________________________________
Kære Rie

Vi vil godt sige dig mange, mange tak for den flotte sang du leverede i kirken til vores bryllup. Vores bryllupsdag var en dag, som blev lige præcis som vi havde ønsket  os – og en dag, som var den skønneste dag i vores liv indtil nu! Og du var med til at gøre den fuldendt med din smukke sang! Vi har lige siddet og set videoen igen – og det kribler ned ad ryggen, når vi hører din smukke stemme – helt fantastisk er den!
(brudepar september 2002)

__________________________________________________________

Mine sangtimer hos Rie har altid været præget af en god portion kreativitet og spontanitet, med plads til følelser og latter undervejs. At bruge sin stemme er et helt personligt udtryk, og Rie har en utrolig positiv og støttende måde at få det bedste frem i én på.

Da jeg startede sangtimerne kunne jeg næsten ikke få en lyd frem i det dybe leje, fordi min sangstemme var lys og luftig. Nu kan jeg langt nemmere vælge forskellige udtryk i mine sange, med mere tæthed og intensitet i stemmen, fordi den basale sangteknik med inddragelse af hele kroppen er mere på plads nu. Man kan ikke synge med hovedet eller halsen alene. Kroppen skal inddrages for at få det bedste ud af det, og Rie har været god til at give øvelser undervejs, som man kan understøtte sin sang med. Alt sammen i en varm atmosfære.

Charlotte Rømer, fysioterapeut

_________________________________________________________

Rie Hagbard har i sommeren 2005 til 2007 deltaget i Frelsens Hærs Sommermusiklejr som gospelinstruktør.

Rie har vist sig som en dygtig og engageret underviser, som arbejder fokuseret og målrettet. Rie har en evne til at udfordre og motivere deltagerne til at yde deres bedste for derigennem at udvikle sig og blive endnu dygtigere.

Udover at være en yderst kompetent underviser, er Rie altid imødekommende og nem og behagelig at samarbejde med. På de tre lejre Rie har deltaget i, har hun været meget populær blandt deltagerne og hun har hurtigt vundet deltagernes tillid.

Jeg giver Rie mine varmeste anbefalinger, da jeg har lært Rie at kende som en dygtig gospelinstruktør der stråler af glæde og engagement.

Med venlig hilsen

Lykke Bendtsen
Leder af Frelsens Hærs Børne- og Ungdomsarbejde

_________________________________________________________________________________

Det er et spændende og aldrig kedeligt bekendtskab at have Rie som korleder. Med sit musikpædagogiske knowhow har Rie bidraget med referencer og viden, som jeg har kunnet give videre til flere af mine studerence på diplomuddannelsen, hvor jeg underviser som lektor.

Rie er et super engageret, musikalsk og sødt menneske, som er meget givende at være sammen med – ja, og så synger hun med en inderlighed der bevæger én – og det er jo det musik skal.

I storbededagsferien var vi 4 dage i Manchester, hvor koret gav 4 koncerter, en gospelgudstjeneste og en workshop, alt sammen under Frelsens Hær – flere gange undervejs var der så intense og samhørige kor oplevelser, at hårene på kroppen rejste sig, og man var nærmest som i en anden verden – så Rie kan noget helt specielt.

Tak for det Rie. Jeg giver dig min varmeste anbefaling.

Annette Daugaard Bentzen. Lektor ved Professionshøjskolen UCC

________________________________________________________________________________________

En god komposition rummer genkendelsens glæde, men har også sin egen personlighed. Ries kompositioner har, foruden de to kvaliteter, en stor dybde, som på den ene side vidner om hendes kærlighed til musikken, og på den anden side vidner om det helt specielle talent, hun har. Hendes evner som sangskriver er formidable.

Bjørn Stig Møller. Musiklærer og guitarist

________________________________________________________________________________________

Tak for din kærlige coaching og din støtte på gospel-kurset! Du gav mig mod til at overskride mine egne grænser og resultatet har været fantastisk. De få skridt jeg tog op på scenen har været et “giant leap” for mit selvværd og min selvopfattelse. Jeg bliver aldrig den samme igen!

Arne Grinsted, kursist på Gospel Gør Glad 2009