Mellow

mellow-reklame-sommerKlar til sommerjazz og bløde toner

Selvom industriferien er over os, holder vi ikke helt fri sommeren over! Der er nemlig flere kommende brudepar, som har trodset samtidens kedelige omstændigheder og besluttet at afvikle deres livs fest under corona-venlige forhold - og vi glæder os til at støve guitar og Mellow-vibe af og igen få lov at optræde sammen. :-)

Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du står og skal afholde en fest der kalder på et lidt hyggejazz’et lydtæppe. Måske vi lige kan squeeze dig ind enten mellem eller efter vores ferie..

Mellow - hyggelig og stemningsfuld traditionel jazz til hverdag og fest..  mellow-foto-til-juleplakater-19

Guitarist Bjørn Møller og sangerinde Rie Hagbard har i over 10 år haft dette musikalske fællesskab, som er kommet både brudepar, bryllupsgæster, hotelgæster, fødselarer, receptionsgæster, loger og virksomheder til undsætning, når der skulle sættes ind med enten en vaskeægte tåreperser, en blød jazzballade eller de mere swingende og uptempo beebop-prægede standards fra jazzrepertoiret.

Mellow har med andre ord i mange år været til glæde og gavn - og er det stadig - og med et stort repertoire bestående af både jazz, pop og viser.

Står du og mangler en jazzduo med smagfulde arrangementer, timing og vellyd? Så send mig en mail: rie@riehagbard.dk, og hør nærmere om priser, ledige tider osv.

På genhør!


https://soundcloud.com/rie-hagbard/i-apologize

https://soundcloud.com/rie-hagbard/cheek-to-cheek

https://soundcloud.com/rie-hagbard/julemedley

“Endnu en gang tak for en skøn og rørende optræden i går. I var fantastiske.”

Lene Hyberts Berthelsen, bryllupsfest juni 2014

“Sikken dejlig julestemning med Mellow i dag. Det var ren hygge og skøn jazz. I må altså lave en cd!”

Christina Lyngbye, publikum ved café-koncert dec. 2014 
  
 

Nyheder