Joyful Night

joyful-night

En vokalworkshop for dig, der elsker jul!
Obs: Få ledige pladser tilbage! Tilmeldingsfrist 16/11

Er du glad for både at synge og for julemusik? Så er dette helt sikkert en workshop for dig. Inden vi mødes på selve dagen d. 29/11 kl. 16, får du en times sangundervisning over skype (med efterflg. opfølgning). Her arbejder vi med den sang, du har valgt - med, hvordan du finder din egen musikalske form på og udtryk i sangen som solist.
Søndag d. 29/11 tjekker vi ind på koncertstedet om eftermiddagen - overværer og suger til os fra hinandens videre coaching og finpudsning - og efter madpause og generalprøve åbner vi dørene til en lille udvalgt skare af tilhørere til koncerten, som begynder kl. 19:00

Udover den skønne aften med julens toner, som vi kommer til at dele, vil du få nye redskaber, refleksioner og en god portion inspiration med dig hjem. Jeg ved ikke med dig, men jeg kan næsten ikke komme på en mere livsbekræftende, grænseovervindende og hyggelig måde at imødegå julemåneden på! :-)

Praktiske oplysninger: For al undervisning og hjælp til arrangement af din sang (og med tilhørende eftermiddagsforplejning bestående af te, kaffe og snacks) er prisen 795,-. Beløbet bedes betalt senest 1/12. Øvrig information følger over mail når du har tilmeldt dig. Husk: ganske få pladser - så det foregår efter først til mølle-princippet. Alle kan være med!