Om Rie

foto-fra-juni-til-website1“One of my early influences was a teacher of mine, Rie Hagbard. She is a singer and a composer and perhaps one of the reasons I am where I am today. She became a great inspiration to me, and to this day, I remember her advice and grounded spirit.”

Marie Dahlstrøm, uddannet sanger fra London Centre of Contemporary Music

“Da jeg mødte Rie, var det i forbindelse med De Ustyrlige. Jeg er evigt taknemmelig for at have mødt Rie, da hun er en helt fantastisk person, som hjalp mig med at genfinde min indre styrke og selvsikkerhed. Inden jeg lærte hende at kende, var jeg den tilbageholdende pige. Nu er jeg blevet den blomstrende og glade gymnasiepige, og det har jeg kun Rie at takke for! Så tak Rie, for at have gjort mig til et gladere menneske.”

Michelle Knudstrup Lund, deltager i TV2’s dokumentarserie De Ustyrlige

“Jeg har et par gange haft glæden af at deltage i Ries stemmeværd arrangementer. De har begge været meget berigende. Rie har en dyb forståelse for sammenhængen mellem sangudtryk og de blokeringer, vi hver især slæber rundt på. Den viden formidler hun på en varm og indlevende måde, og jeg har fået værdifuldt input til mit videre personlige arbejde… Tak Rie!”

Hans Enemark. Body-sds terapeut

“Rie har med sit musikpædagogiske knowhow bidraget med referencer og viden, som jeg har kunnet give videre til flere af mine studerende på diplomuddannelsen, hvor jeg underviser som lektor. Rie er et super engageret, musikalsk og sødt menneske, som er meget givende at være sammen med – ja, og så synger hun med en inderlighed der bevæger én – og det er jo det musik skal.”

Annette Daugaard Bentzen. Lektor v. Professionshøjskolen UCC

“Rie Hagbard har skrevet og fået udgivet en samling iørefaldende sange med udgangspunkt i historiske hændelser i Danmark. I den forbindelse har hun været instruktør ved et børnekorstævne i Rudersdal Kommune i 2011. Samarbejdet har været en fornøjelse. På selve dagen ledte hun kompetent de ca. 120 børn frem mod en dejlig forældrekoncert. Jeg kan varmt anbefale Rie som instruktør ved børnekorstævner.”

Jesper Gilbert Jespersen. Lærer & korinstruktør ved Toftevangskolen, Birkerød


Musisk virke |     Pædagogisk virke |   Udtalelser og anbefalinger |   Referencer