Koncerter, workshops og aktuelt

skaberkraftworkshop-reklame-061019

rie-smilende-med-c3b8jenkontakt-i-mark-lillepresence-i-sverige-300x213Rytmisk Linje-koncerter, korarbejde, sommerbryllupper og forberedelser til efterårets koncerter..

Denne tid er for mig præget af en masse timer ved hhv. klaver, skrivebord og i hjemmestudiet, for der skal arrangeres, bookes jobs og indsynges en masse. Jeg elsker lige så meget tiden mellem jobs som dét at være ved og på scenen, for det er nu, kreativiteten kan få frit løb, spændende planer kan lægges og jeg kan få lov at drømme lidt. :) Læs lidt om de konkrete sager her..

Endelig kommer efteråret til at byde på forskellige former for optrædener med Rie Hagbard Kvartet - bl.a. på Kulturcenter Mantzius’ spillested MantziusLive søndag d. 11. november kl. 15:00 (billetsalget starter uge 23)! Vi løfter sløret for det samlede program meget snart..

Fra skab til skaberkraft - sangerworkshop om mod, kreativitet og sanglig frihed!

Søndag d. 6. oktober kl. 10-16

Er du solist, korsanger eller bare glad for at synge og med lyst til at lære mere? Søger du en masse ny inspiration eller har brug for vejledning og hjælp til at komme ud af dit trygge skjul og i stedet prøve kræfter med en kreativ og mere overskudsagtig måde at performe på? Så er denne søndagssangworkshop helt sikkert lige noget for dig! Vi kommer til at arbejde med at udviske gamle forestillinger om begrænsninger og grænser, og vi skal bruge musikglæden og legen til at finde den kreative åre frem (igen) og støve den lidt af! Det bliver udfordrende og sjovt. Kom og vær med, når vi samler et lille hold deltagere omkring en række sange og øvelser og spenderer en eftermiddag i det bedst mulige rum for personlig og musikalsk udvikling. Lad os hoppe ud af skabet sammen! :-)

Pris: 475,- inkl. materialer, kaffe, te, frugt og salte snacks dagen igennem.  Depositum (100,-) senest 20/9 - de resterende 375,- betales senest 1/10. For nærmere info og tilmelding, kontakt Rie på rie@riehagbard.dk. Først til mølle - max. 6-8 deltagere på holdet! Vi ses til august!

Presence - brug for et romantisk indslag ved sommerfesten eller brylluppet?

Inden længe gløder telefonen, så hvis du vil have fat i os til en vielse, reception el. lign., er det nu, du skal sende mig en mail på rie@riehagbard.dk! Vi drager ud med stemmegaffel, smukke rober og dejlig trestemmig gospelklang og bidrager til den romantiske stemning.