Koncerter, workshops og aktuelt

skaberkraftworkshop-reklame-0610193Fra skab til skaberkraft - sangerworkshop om mod, kreativitet og sanglig frihed!

Søndag d. 6. oktober kl. 10-16

Denne oktober-søndag skal vi dykke ned i kreativiteten og se lidt på eventuelle benspænd for den kreative åre. Vi kommer til at arbejde med at udviske gamle forestillinger om begrænsninger og grænser, og vi skal bruge musikglæden og legen til at nå derhen, hvor alt går op i en højere enhed! Det bliver udfordrende og sjovt og sikkert også en snert følelsesladet. Er Skaberkraftworkshoppen noget for dig? Så hold øje med sitet her, hvor jeg med jævne mellemrum slår kurser og workshops af denne type op.

Pris: 475,- inkl. materialer, kaffe, te, frugt og salte snacks dagen igennem.  Depositum (100,-) senest 20/9 - de resterende 375,- betales senest 1/10. For nærmere info og tilmelding, kontakt Rie på rie@riehagbard.dk. Først til mølle - max. 6-8 deltagere på holdet!

Rie Hagbard Kvartet feat. Thomas Koppel på MantziusLive i Birkerød d. 10/11 kl. 15:00!rhk-reklame-fra-mantzius1

Med vokalisten Rie Hagbard i front bydes der på velspillet jazz i den poppede ende med finurlige melodier og stærke danske tekster om livets glæder og udfordringer. Sangene er personlige fortællinger sunget med Ries vanlige mellemdybe og sjælfulde klang, og gruppens tre musikere Anders Mortensen (piano), Jesper Thorn (bas) og Rasmus Lund (trommer) kombinerer på bedste vis de fine melodier med swingende jazz og guider lytterne gennem koncerten med forrygende vind i de musikalske sejl.

Som et ekstra scoop til denne novembersøndag har Rie Hagbard inviteret saxofonist Benjamin Koppel med som gæstesolist. Koppels markante musikalske overskud befinder sig lige godt i både jazz, soul, pop og klassiske sammenhænge, og det bliver en udsøgt fornøjelse at høre ham supplere Rie Hagbard Kvartets pop-jazzede univers.
Koncerten præsenteres i samarbejde med Jazzselskab Mantzius.

Før koncerten er det muligt at nyde en Jazzlunch i Restaurant Mantzius kl. 13.00. Jazzlunch kan tilkøbes koncertbilletten til en samlet pris på 350 kr. + gebyr. Ved bestilling af Jazzlunch reserveres automatisk bord i restauranten.
Dørene åbner kl. 14. Koncertstart kl. 15. Unr. siddepladser. Find billet gn. Mantzius eller Ticketmaster.dk!

Julekoncert m. Rie Hagbard Kvartet i Frihavnskirken 8. december kl. 19:30

Er det julestemning, du går efter, så kan du trygt bevæge dig ind i Frihavnskirkens smukke rum denne adventsaften. Rie Hagbard er nemlig kendt for at være noget af en juler, og det afspejler sig i denne skønne koncert, som kommer til at emme af julestemning. Foruden Ries egne finurlige melodier og stærke danske tekster om livets glæder og udfordringer, bliver publikum også præsenteret for både amerikanske juleklassikere såvel som et par smukke danske salmer i respektfuld swingende forklædning af pop/jazz med skandinavisk klang. Vel mødt til en smuk og stemningsfuld aften i Frihavnskirken på Willemoesgade 68 (Kbh. Ø)!

Debutpladen ‘En tur tilbage’ (Gateway Music) udkom i oktober ‘18 og kan også rekvireres ved koncerten.

Entré: 100,- (plus gebyr) www.billetto.dk

rhk-frihavnskirken-081219