Koncerter, workshops og aktuelt

efterarstonerplakat-2409191

Efterårstoner m. Anders Mortensen & Rie Hagbard - cafékoncert i den gamle klostersal på Nørrebro kl. 19:30

Min skønne pianist Anders og jeg stikker hovederne sammen denne aften i den hyggelige klostersal for at sprede lidt efterårsstemning med en lille vifte af dels nogle af sangene fra ‘En tur tilbage’, dels lidt old school jazz og gospel (med mulighed for fællessang med publikum). Det glæder vi os meget til. Det koster 75,-, og billetten kan enten købes i døren eller bestilles via rie@riehagbard.dk. OG meget vigtigt: det er muligt at købe en kop kaffe, en småkage og ikke mindst min debutskive også. Vi glæder os til at spille for jer!

skaberkraftworkshop-reklame-0610191

Fra skab til skaberkraft - sangerworkshop om mod, kreativitet og sanglig frihed!

Søndag d. 6. oktober kl. 10-16

Er du solist, korsanger eller bare glad for at synge og med lyst til at lære mere? Søger du en masse ny inspiration eller har brug for vejledning og hjælp til at komme ud af dit trygge skjul og i stedet prøve kræfter med en kreativ og mere overskudsagtig måde at performe på? Så er denne søndagssangworkshop helt sikkert lige noget for dig! Vi kommer til at arbejde med at udviske gamle forestillinger om begrænsninger og grænser, og vi skal bruge musikglæden og legen til at finde den kreative åre frem (igen) og støve den lidt af! Det bliver udfordrende og sjovt. Kom og vær med, når vi samler et lille hold deltagere omkring en række sange og øvelser og spenderer en eftermiddag i det bedst mulige rum for personlig og musikalsk udvikling. Lad os hoppe ud af skabet sammen! :-)

Pris: 475,- inkl. materialer, kaffe, te, frugt og salte snacks dagen igennem.  Depositum (100,-) senest 20/9 - de resterende 375,- betales senest 1/10. For nærmere info og tilmelding, kontakt Rie på rie@riehagbard.dk. Først til mølle - max. 6-8 deltagere på holdet!

stemmevc3a6rd-reklame-for-oktober-191Stemmeværd Weekendkursus 26.-27. oktober (lørdag 10-16, søndag 10-14) på v. Trianglen!

På denne stemmeværdsweekend vil du opleve en kombination af sangundervisning, selvudvikling og musikalsk ’legestue’. Her vil du synge dig selv glad, varm og måske bevæget. De øvrige deltagere på holdet vil være dine støtter, ligesom du også vil kunne opleve stor glæde ved at støtte dem. Denne helt særlige gruppedynamik hjælper os til gradvist at blive mere modige for hver øvelse, og vi kommer til at lære os selv, vores stemme og musikalske formåen at kende fra et helt nyt og meget livsbekræftende sted. Stemmeværd er en nøgle til nærvær og til at finde eller styrke dit personlige udtryk. Til at tage plads som sanger og som menneske.

Pris for weekenden er 950,- (materialer, kaffe, te, frisk frugt og salte snacks er inkluderet), som deltagerne kan vælge at betale á 2 rater: mere herom ved tilmelding!

Max. 8 deltagere på holdet - tilmelding efter først-til-mølle-princippet..

Rie Hagbard Kvartet feat. Thomas Koppel på MantziusLive i Birkerød d. 10/11 kl. 15:00!rhk-reklame-fra-mantzius1

Med vokalisten Rie Hagbard i front bydes der på velspillet jazz i den poppede ende med finurlige melodier og stærke danske tekster om livets glæder og udfordringer. Sangene er personlige fortællinger sunget med Ries vanlige mellemdybe og sjælfulde klang, og gruppens tre musikere Anders Mortensen (piano), Jesper Thorn (bas) og Rasmus Lund (trommer) kombinerer på bedste vis de fine melodier med swingende jazz og guider lytterne gennem koncerten med forrygende vind i de musikalske sejl.

Som et ekstra scoop til denne novembersøndag har Rie Hagbard inviteret saxofonist Benjamin Koppel med som gæstesolist. Koppels markante musikalske overskud befinder sig lige godt i både jazz, soul, pop og klassiske sammenhænge, og det bliver en udsøgt fornøjelse at høre ham supplere Rie Hagbard Kvartets pop-jazzede univers.
Koncerten præsenteres i samarbejde med Jazzselskab Mantzius.

Før koncerten er det muligt at nyde en Jazzlunch i Restaurant Mantzius kl. 13.00. Jazzlunch kan tilkøbes koncertbilletten til en samlet pris på 350 kr. + gebyr. Ved bestilling af Jazzlunch reserveres automatisk bord i restauranten.
Dørene åbner kl. 14. Koncertstart kl. 15. Unr. siddepladser. Find billet gn. Mantzius eller Ticketmaster.dk!