Koncerter, workshops og aktuelt

meditativ-aftenkoncert-reklamefoto1Meditativ aftenkoncert med Holte Gospel og Heart and Soul Gospel 14. november i Ullerød Kirke kl. 19:30

Torsdag d. 14. november samles omkring 80+ sangere til en meditativ og healende gospelaften. Holte Gospel og Heart & Soul Gospel fra Hillerød inviterer til en aften, hvor der vil være tid til at tænde lys og til refleksion, fordybelse, til at mærke efter og ikke mindst til at lytte til sang og gospel leveret med indlevelse og kærlighed. Vi glæder os til at se dig (Dørene åbnes kl. 19, og koncerten er gratis). <3

juleplakat-mantzius-011219Julejazz v/ Mellow på Mantzius Julemarked søndag d. 1/12 fra kl. 14:00

Kom forbi det tophyggelige julemarked på Mantziusgården første søndag i advent - det er ikke utænkeligt at du går nynnende derfra! Med fløjlsbløde toner, nostalgisk stemning og lækre udvidede akkorder sørger Mellow for at sætte sit sjælfulde præg på markedet denne eftermiddag. Vi ses i Birkerød!

rhk-frihavnskirken-081219Julekoncert m. Rie Hagbard Kvartet i Frihavnskirken 8. december kl. 19:30

Er det julestemning, du går efter, så kan du trygt bevæge dig ind i Frihavnskirkens smukke rum denne adventsaften. Rie Hagbard er nemlig kendt for at være noget af en juler, og det afspejler sig i denne skønne koncert, som kommer til at emme af julestemning. Foruden Ries egne finurlige melodier og stærke danske tekster om livets glæder og udfordringer, bliver publikum også præsenteret for både amerikanske juleklassikere såvel som et par smukke danske salmer i respektfuld swingende forklædning af pop/jazz med skandinavisk klang. Vel mødt til en smuk og stemningsfuld aften i Frihavnskirken på Willemoesgade 68 (Kbh. Ø)!

Debutpladen ‘En tur tilbage’ (Gateway Music) udkom i oktober ‘18 og kan også rekvireres ved koncerten.

Entré: 100,- (plus gebyr) www.billetto.dk

hg-julekoncertplakat-2019

Holte Gospel synger julen ind i Gl. Holte Kirke torsdag 12/12 kl. 20:00

Kom og vær med, når Holte Gospel, Anders Mortensen og Rie Hagbard slår dørene op til en super hyggelig, swingende og julet aftenkoncert på Kohavevej 81 i Vedbæk denne decembertorsdag! Der bliver guf for både øregang, hjertekammer, de danseglade fødder og klappeglade hænder når Holte Gospel sætter tonen og løfter energien i det smukke kirkerum. Repertoiret byder på både moderne gospel, smukke ballader og masser af juleri. Vi ses til en festlig aften! Dørene åbnes 19:30, og billetter (á 60,-) købes i døren. Koncerten varer en times tid.