Koncerter, workshops og aktuelt

syng-for-livet1musical18IJG Musical, Syng for Livet og koncerter med Rie Hagbard Kvartet!

Vi går ikke stille og roligt ind i det nye år - der er fart over musikfeltet næsten lige fra start. Men det er gode og dejlige gøremål og begivenheder, som jeg længe har glædet mig til!

Om få dage lægger Musicalkoret til årets musical på IJG - Det tredje riges frygt og elendighed - fra kaj med en masse kornørderi, og vi glæder os! Foran os ligger dage, aftener og weekendtimer der bare venter på at blive spenderet i vores vanlige januar-musical-boble, som er en helt særlig tid på året, hvor gymnasiets mange kreative, dramatiske og musikalske kræfter mødes og samarbejder om et show uden lige. Mere info følger her når vi nærmer os premieren..

I uge 7 gælder det min fabelagtige kollega og veninde Nina Lunas fantastiske højskolekursus Syng for Livet (her kan man tale om endnu en skøn vinterboble af glæde og energi). Gospel, fællesskab, venskaber, selvudvikling og tonsvis af inspiration er omdrejningspunkterne - du kan faktisk stadig nå at booke din plads på kurset! www.syngforlivet.dk!

Endelig kommer foråret til at byde på forskellige former for optrædener med Rie Hagbard Kvartet - meget meget snart løfter vi sløret for hvor og hvornår. Stay tuned!