Ugens Sang

ugens-sang-pr-foto1Ét samlet forløb med flere funktioner og mål!

* Styrk stemmen

* Finpuds din kreative åre

* Boost din performance og dit personlige udtryk

* Find nye veje til at udfordre og anskue dig selv

Ugens Sang er et forløb skabt ud af et andet forløb - nemlig Hverdagsværd. Her havde deltagerne  - foruden mange andre opgaver - to faste lektier pr. uge: Ugens Sang og Ugens udfordring. De to elementer er nu slået sammen til ét nyt koncept, pillet ud af den øvrige ligning! Hver uge skal deltagerne på DETTE kursus nemlig arbejde med en konkret stillet opgave - vejene dertil kommer vi til at fylde med redskaber og brugbar læring - og resultatet vil for hver uge munde ud i en videooptaget performance af de udstukne sangopgaver. En helt ny tilgang til dét at arbejde med sang og udtryk!

Helt konkret vil vi afvikle forløbet gennem først en indledende (afklarende) online-session - og dernæst vil deltagerne hver uge blive stillet én fælles overordnet sangopgave - Ugens Sang - som skal afleveres sidst på ugen og nydes af hele gruppen - og en lille personligt tilknyttet musikalsk opgave, som vil styrke den enkelte i hans/hendes overordnede individuelle proces. Med andre ord: der bliver tale om optrædener, som vi deler med hinanden og opgaver, som KAN deles med resten af gruppen, dersom man ønsker det.

Når juni måned er ved vejs ende, vil du som deltager opdage, hvordan du har rykket dig på en række områder og med en mere nærværende og mærkbar performance.

De praktiske oplysninger:

Forløbet består - foruden al hjemmeøvingen med opgaverne - af mindre sessions, møder og video-feedback. Fordi det sker i mindre bidder, vil det snildt kunne passes ind i en travl hverdag, og vi tilpasser opgaverne til den hverdag, DU står i. Alle kan være med!

Pris for kurset: 680,- kr. Rate 1 á 180,- fungerer som depositum og betales senest 1/6, mens de resterende 500,- bedes betalt senest 1/7 via mobilepay til 26 70 91 99. Tilføj teksten “Ugens Sang”, samt ratenummer.

Obs! Begrænset deltagerantal, så tilmeld dig snarest muligt via e-mail til rie@riehagbard.dk.Frist for tilmelding 28/5!