Fra skab til skaberkraft

En workshop om stemme, mod og kreativitet

Går du rundt med boblende mod i maven men mangler lidt vejledning, sparring, øvelser og et par gode mentale “skub” til at udleve din sang? Har du lyst til at udfordre og videreudvikle på din kreative side og til at indgå i et trygt og hyggeligt team af ligesindede? Så er det denne dag på mit kursus, at du skal slå til!

Gennem mit mangeårige virke som sanger, underviser og kreativt skabende solist har jeg fået erhvervet mig en kæmpe rygsæk fuld af redskaber, som er effektfulde og lige til at gå til. Dem vil jeg dele ud af denne dag i marts, og du vil opdage, at med den rette hjælp og rette mængde tryghed kan du også nå helt nye steder hen med din stemme og din idé-rigdom. Denne type workshop, som har flere år på bagen, har givet anledning til mange varme og hyggelige sangstunder med masser af glæde, latter og af og til også rørte hjerter. Kom og vær med! Workshoppen er for alle. Vi arbejder ud fra hver deltagers individuelle niveau.

Kurset kommer med al sandsynlighed til at foregå på Østerbro (Kbh), og undervisningen forløber fra kl. 10-16 med gode pauser undervejs. Pris: 550,- pr. deltager. Den kan deles op i 2 rater á 150,- (som depositum 1/3) og de resterende 400,- 1/4. Prisen er inklusiv kaffe, te, frugt og salte snacks i pauserne.

Tidsfrist for tilmelding: 1/3 kl. 16:00. Bemærk: Begrænset antal pladser!