Rytmisk Linje

Kor, solo-undervisning, sammenspil, hørelære og masser af musikalsk og socialt samvær

Rytmisk Linje er en musiklinje knyttet til Ingrid Jespersens Gymnasieskoles gymnasiale uddannelse. Er man heldig at bestå optagelsesprøven, indgår man på RL og følger en masse spændende undervisning i alle 3 år, sideløbende med det alm. gymnasieforløb. For uddybende info, læs mere på rytmisklinje.dk eller www.ijg.dk

Jeg har igennem snart mange år været fast tilknyttet sanglærer, sammenspilsunderviser, korleder og med-tovholder på RL. Flere gange om året medvirker vi i div. koncerter og optrædener – heriblandt den traditionsrige forårskoncert på Jazzhuset Montmartre og MTA (gymnasiets Musik & Teateraften i selskab med IJG’s dramalinjer), og derudover agerer 1.g RL altid husorkester ved gymnasiets musical. Som RL-elev prøver man også kræfter med både at arrangere numre selv, skrive sin egen musik og ikke mindst indspille egne numre.

Øvningen frem mod efterårets koncerter er i fuld gang..

..og det betyder, at vi lige nu, både på kor- og sammenspilssiden har travlt med at opøve, finpudse og justere div. arrangementer. Rytmisk Linje er i fuldt vigør, og vi ka’ li’ det!