Fyr den af, forfar

fofar-lille-fyrFra fortidens historier til nutidens børnesange

“Vi havde fornøjelsen af Rie som instruktør ved et korstævne for Helsingør/København Stift med aldersgruppen 3.-6. klasse i foråret 2014. Ries sange fra Fyr den af, forfar-projektet er meget varierede, og der var noget for enhver smag. Alle sangene er melodiøse og iørefaldende, og børnene fik dem hurtigt lært. Rie ledte fra start korsangerne igennem sangene på bedste vis - ikke mindst med stor tålmodighed - og opnåede et meget flot resultat, som mundede ud i en koncert for begejstrede forældre.”

Marlene Lollike, korleder v/ FUK

“Rie Hagbard har skrevet og fået udgivet en samling iørefaldende sange med udgangspunkt i historiske hændelser i Danmark. I den forbindelse har hun været instruktør ved et børnekorstævne i Rudersdal Kommune i 2011. Samarbejdet har været en fornøjelse. Hun fremsendte tekstmateriale og cd til instruktion af børn efter gehør og med becifringer til lærerbrug. En dag inden kortræffet instruerede hun et lokalt lærerband. På selve dagen ledte hun kompetent de ca. 120 børn frem mod en dejlig forældrekoncert. Jeg kan varmt anbefale Rie som instruktør ved børnekorstævner.”

Jesper Gilbert Jespersen. Lærer & korinstruktør, Toftevangskolen, Birkerød


Fyr den af, forfar - nu som korstævne!

Det er nu muligt at booke Fyr den af, forfar til korstævner. Dette tilbud gælder alle interesserede; om det omhandler musikskolekor, klasser eller hold er ikke af betydning - vores stævne kan sagtens skræddersyes og tilpasses, så undervisning og efterflg. koncert passer ind i lige netop jeres rammer. Book os til en stævneoplevelse, eleverne aldrig glemmer.

For kontakt og info om bl.a. priser - skriv til rie@riehagbard.dk

Du kan også Klikke dig ind på “forfar’s” hjemmeside, og læse mere om Fyr den af, forfar’s baggrund og tilblivelse, og om, hvordan du får fat i bogen:
fyr den af forfar

Fyr den af, forfar
Fra lokale historier til nye danske børnesange

Vi anbefaler varmt både bog og musik til alle slags børnefamilier og sanglystne og historieglade sjæle!

Kompositioner

“Rie er en skatkiste af originale og finurlige sange og tekster. Hun leger med ord og toner på en meget kompetent og kreativ måde, så det hele går op i en højere enhed. Rie håndterer mange stilarter og det skinner igennem i alle hendes kompositioner, at hun har et meget stort talent for sangskrivning.”

Lene Guttorm. Sanger og musikunderviser


Som ophavskvinde til og projektleder for Fyr den af, forfar er jeg altid på udkig i mit liv og i min hverdag efter mulige rammer for lignende kompositions-opgaver og koncepter. Jeg ser den skabende proces som et helt unikt mødested for mennesker og en skøn udfordring udi samarbejdets og fortællingens kunst.
En komposition eller en sang kan være et musikalsk mål i sig selv – eller den kan udgøre en del af rammen for en større beretning.
Og den skabende proces kan være en berigende måde at samle mennesker på og give dem chancen for at opleve nye sider af hinanden såvel som af sig selv.

Mit virke som sangskriver og komponist udgør en bred vifte af mulighederne. Det være sig bestillingsarbejde af sange og musikstykker såvel som koncept-udvikling inden for komposition og veje til at bruge musik som kreativt arbejdsredskab. For bestilling og mere information, kontakt mig her: rie@riehagbard.dk.