Fra skab til skaberkraft

skaberkraftworkshopreklame-180420Næste Skaberkraft-workshop lørdag d. 18. april kl. 10-16 - fuldt booket! Tilsvarende efterårsworkshop sættes op ved udgangen af maj ‘20..

Er du solist, korsanger eller bare glad for at synge med lyst til at lære mere? Søger du en masse ny inspiration eller har brug for hjælp eller vejledning til at komme ud af det trygge skjul og i stedet prøve kræfter med en mere kreativ og overskudsagtig måde at performe på? Så er denne workshop helt sikkert noget for dig! Vi kommer til at arbejde med at udviske gamle forestillinger om grænser og begrænsninger, og vi skal bruge musikglæden og legen til at til at finde den kreative åre frem (igen) og støve den lidt af! Det bliver udfordrende og sjovt. Kom og vær med, når vi samler et lille hold deltagere omkring en række sange og øvelser og spenderer en dag i det bedst mulige rum for personlig og musikalsk udvikling.

Kommende workshop afholdes på Østerbro, tæt ved Trianglen.

Tidsramme: 10-15:30/16 (afhængigt af deltagerantal - max. 6-8 deltagere)

Pris: 500,- (100,- som depositum senest 6/4 - de resterende 400,- senest 30/4)

Fås - foruden undervisningen: Materialer, kaffe, te, frugt og salte snacks workshoppen igennem.

Tidligere deltagere har sagt om Skaberkraft-workshops:

“Det var en fantastisk og inspirerende workshop. Aldrig har jeg prøvet at være så kreativ og modig med ord og toner…tusind tak.” (Charlotte Bach Vebel)

“Tusinde tak for en vildt hyggelig og udfordrende workshop.” (Jørgen Pedersen)

“Tusind tak for en fantastisk, udfordrende og meget inspirerende dag, med skønne mennesker.” (Tine Vibholm)

“Tak for en helt igennem fantastisk dag med masser af udfordringer, men lige så meget glæde og latter. Det er så inspirerende at være på dine kurser, Rie, og så sammen med dejlige mennesker. Tusinde tak.” (Gitte Monberg)

“En skøn og udfordrende dag i trygge rammer. Tak for det Rie…” (Kirsten Søndersted-Olsen)

“Tusind tak for en fantastisk workshop.. eller legestue. Det var både udfordrende og befriende og berigende. Fantastiske mennesker og en skøn kursusleder.” (Mai-Britt Sørensen)